Skip to main content

Sponsoring

Sponsor worden

 

Paardensportcentrum Zilverstad biedt bedrijven de mogelijkheid om sponsor te worden en zo bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze faciliteiten en activiteiten. Door sponsor te worden, ondersteunt u het onderhoud van ons buitenterrein, inclusief de fiets- en parkeerplaats, en draagt u bij aan het vergroten van het plezier en welzijn van de kinderen op stal door middel van extra prijzen en leuke randactiviteiten tijdens wedstrijden.

 

Wat bieden wij aan:

Langs de buiten- en zichtzijde van onze binnenbak bieden wij ruimte voor 17 PVC-sponsordoeken, elk met een afmeting van 70 bij 190 centimeter.

 

Wat krijgt u ervoor terug:

Als sponsor ontvangt u maatschappelijke waardering vanuit Paardensportcentrum Zilverstad en profiteert u van publiciteit. Wekelijks verwelkomen wij gemiddeld 150 tot 200 ouders/verzorgers, kinderen, hobbyruiters en leveranciers, zowel lokaal als van ver daarbuiten. Daarnaast organiseren we regelmatig wedstrijden en evenementen waarbij uw sponsordoek prominent aanwezig zal zijn.

 

Wat kost uw bijdrage?

Het sponsoren van Paardensportcentrum Zilverstad kost €250,- excl. btw per jaar. Dit bedrag dekt een overeenkomst voor minimaal 2 jaar (jaarlijks gefactureerd). Vernieuwing gebeurt automatisch per jaar. Opzeggen van de overeenkomst is mogelijk met een opzegtermijn van minimaal één maand voorafgaand aan de vernieuwingsdatum.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u een sponsordoek plaatsen? Dan regelen wij dat voor u. Alle doeken worden in groepjes tegelijk opgehangen in een splinternieuw stalen frame. De doeken worden door onze DTP-er nagekeken en eventueel voor u opgemaakt. U hoeft alleen het ontwerp en/of idee aan te leveren. Ontwerp akkoord? Dan laten wij uw doek drukken op UV-bestendig PVC en hangen deze in met professionele spanelastieken op het nieuwe frame. U ontvangt het doek (en ontwerp) van ons!

 

Hoe nu verder:

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact op met Tamara Bulham via info@tamarabulham.com of bel met 06 – 51 00 70 54.