Skip to main content

KNHS-wedstrijden

Over KNHS-wedstrijden

Bij Paardensportcentrum Zilverstad bruist het gedurende het hele jaar van de activiteiten, met zowel indoor- als outdoorseizoenen die maandelijks worden gekruid met spannende KNHS dressuurwedstrijden. De arena biedt een podium voor zowel pony’s als paarden, waarbij de klassen variëren van B tot en met ZZ-Licht in het outdoorseizoen en tot en met M2 tijdens het indoorseizoen.

In het buitenseizoen worden de proeven verreden op de 30/60-baan, waar een ring zorgvuldig wordt geplaatst voor de deelnemers. Binnen wordt er losgereden in de 20/40-baan, met de kantine handig binnen handbereik voor toeschouwers die willen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze de ruiters bewonderen.

Tijdens het indoorseizoen verschuift het toneel naar de 20/40-binnenbaan, terwijl het losrijden plaatsvindt op de 30/60-baan buiten. Het hele jaar door vinden de wedstrijden plaats in januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, september, oktober en november. Voor de meest recente data raadpleeg je de wedstrijdkalender op www.tamarabulham.com of bel je naar 0651007054.

Achter deze georganiseerde evenementen staat een enthousiaste groep vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Als jij het leuk vindt om een keer of zelfs maandelijks te helpen, stuur dan een e-mail naar info@tamarabulham.com. Voor degenen die willen oefenen voor de wedstrijd, is de locatie beschikbaar tegen een kostprijs van €9,50 per combinatie.

Het startgeld voor de proeven bedraagt €15,- voor paarden en €10,- voor pony’s. En de kers op de taart? De winnaars gaan niet alleen met de eer strijken, maar ook met prijzengeld of waardebonnen.